Tim Cook (Apple): “La Realitat Augmentada és el futur”

Compartir

El CEO d’Apple ha aprofitat la seva visita al Regne Unit per anticipar quines seran les tecnologies que tiraran de l’estratègia de les companyies en els pròxims anys.

 

El CEO d’Apple ha aprofitat la seva visita al Regne Unit per anticipar quines seran les tecnologies que tiraran de l’estratègia de les companyies en els propers anys. En aquest escenari entra en joc la Realitat Augmentada, de la qual Cook ha proclamat que es convertirà en una “tecnologia bàsica per al futur” i que s’anirà incorporant a successius dispositius. D’aquesta manera enterra la concepció d’aquesta tecnologia com un producte autònom.

“Es convertirà en una cosa tan gran com el telèfon intel·ligent, per a tothom, sense haver de pensar en un mercat demogràfic determinat o en una indústria vertical”, ha assenyalat. El directiu ja havia profetitzat abans sobre la Realitat Augmentada, encara que de moment és aviat per saber com es veurà reflectida en la tecnologia Apple.

 

Les notícies falses segueixen circulant a la xarxa

Cook també va ser preguntat per la problemàtica de les notícies falses que corren per les xarxes socials. Referent a això ha indicat que es tracta d’una qüestió d’abast mundial en què les empreses tecnològiques tenen “la responsabilitat d’intervenir”.

En aquest sentit, el màxim mandatari d’Apple ha assenyalat que hi ha d’haver una campanya massiva, des de les escoles i que s’arreli en el públic, amb la necessitat d’una versió moderna d’una campanya d’anuncis per al servei públic. “Tot això es pot posar en marxa ràpidament si hi ha voluntat. Entre totes les tecnològiques hem de crear eines que posin fre a l’expansió dels rumors. I ho hem de fer sense trepitjar la llibertat d’expressió i de la premsa. Molts de nosaltres només hem sabut queixar-nos fins ara sense saber com reaccionar “.

 

FONT

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)