Toshiba presenta nou ultrabook que es converteix en tablet

Toshiba Satellite Click 2 P30W
Compartir

El Toshiba Satellite Click 2 P30W permet separar la pantalla (on hi porta tot el maquinari) del teclat per a convertir-lo en una tauleta tàctil de 13,3″.

El nou ultrabook amb pantalla Full HD de 13,3″ de Toshiba ha estat concebut com a una eina de treball polivalent i d’alta qualitat, que pot desenvolupar tant les tasques de portàtil ultralleuger d’alt rendiment, com les de tauleta tàctil mercès a que inclou tot el maquinari necesari a la pantalla i aquesta es pot despendre del teclat mitjançant uns ancoratges, tal i com podem apreciar a les imatges que acompanyen aquest article.

Toshiba Satellite Click 2 P30W

El mecanisme d’ancoratge ha estat concebut per tal que es pugui deslliurar la pantalla de la resta del portátil emprant una sola mà, el que ens ofereix la comoditat de poder-ho fer pràcticament en qualsevol circumstància i lloc.

El Toshiba Satellite Click 2 P30W desmuntat

El Toshiba Satellite Click 2 P30W desmuntat

El pes de la màquina és d’1,98 kg. en forma de portàtil, i de 945 gr. en forma de tauleta. Els gruixos, evidentment, també difereixen, essent de només 1 cm. en el cas d’usar-lo com a tablet, i de 2 com a portàtil ultralleuger.

El microprocessador d’aquestes màquines és un Intel Dual Core de quarta generació amb gràfics integrats HD 4400, memòria DDR3L fins a 8 GB. depenent de la configuració, pantalla IPS Full HD de 1920×1080, unitat d’emmagatzematge interna SSD de 128 o 256 GB. depenent de la configuració, i altaveus Harman Kardon integrats a la pantalla/tablet, amb millora d’àudio DTS Sound.

Detall de la part posterior en format portàtil, on hi podem apreciar a la base-teclat dos ports USB 3.0 i un port HDMI (a la dreta)

Detall de la part posterior en format portàtil, on hi podem apreciar a la base-teclat dos ports USB 3.0 i un port HDMI (a la dreta)

Pel que fa a connectivitat, la pantalla/tablet disposa d’una sortida micro-HDMI per si la volem connectar a una pantalla externa més gran amb resolució 4K, la qual suporta aquest dispositiu. Per tant, el podem emprar de reproductor de films en alta qualitat.

També disposarem d’un port USB 2.0 i una ranura microSD a la mateixa pantalla. Al cos del teclat hi trobarem un altre port HDMI, dos ports USB 3.0 i ranura SD. Les comunicacions inalàmbriques estan dotades de Wi-Fi i Bluetooth 4.0, ambdues a la pantalla.

El preu recomanat de venda al públic del Toshiba Satellite Click 2 P30W és de 1.099 euros IVA inclòs.

Guillem Alsina
Etiquetes: