Toshiba Satellite Radius 12: un gegant convertible

Compartir

La seva pantalla rota fins a 360 graus per situar-se sobre el teclat en mode de tauleta tàctil.

Demà es llança comercialment a l’Estat Espanyol el Toshiba Satellite Radius 12, un ultralleuger convertible amb pantalla de 12,5 polzades.

El Satellite Radius 12 té una configuració de maquinari que li permet oferir un rendiment apte per treballar en qualsevol tasca en qualsevol lloc i moment: processador Intel Core i7 de sisena generació (la darrera), 8 GB de RAM, i un disc SSD de 256 GB.

Una de les posicions que pot adoptar el Toshiba Satellite Radius 12

Una de les posicions que pot adoptar el Toshiba Satellite Radius 12

La pantalla, realitzada amb tecnologia IPS, proporciona una resolució Full HD i una brillantor de 350 NIT, mentre que la seva bateria té una autonomía -segons informa la mateixa Toshiba- de més de nou hores. Podem girar la pantalla fins a 360 graus per convertir l’aparell de mode portàtil a mode tauleta tàctil -ja que és multitàctil- o per a eina de presentacions.

Per a la protecció de la pantalla, aquesta inclou la tecnologia Gorilla Glass de Corning, el que li permet ser resistent a cops.

La configuració de maquinari es completa amb teclat retroil·luminat, altaveus Harman Kardon amb tecnologia DTS, i un port USB 3.1 de tipus C de segona generació.

Tots els graus de llibertat del Toshiba Satellite Radius 12

Tots els graus de llibertat del Toshiba Satellite Radius 12

Com a sistema operatiu munta el Windows 10 de Microsoft amb la funció Continuum, el que li permet passar de mode desktop a mode tablet de manera transparent per a l’usuari i sobre la marxa. També hi trobarem Windows Hello, la nova eina d’autentificació biomètrica per als usuaris, que ens permet poder deixar de picar contrassenyes per passar a identificar-nos en el sistema per reconeixement facial, per exemple.

La màquina té un gruix d’1,54 cm, un pes d’1,32 kg, i costa 1.499 euros IVA inclòs.

Guillem Alsina
Etiquetes: