TrackR t’ajuda a recordar en quin aparcament has deixat el teu cotxe

Fotografia de Alden Jewell a Flickr sota llicència Creative Commons
Compartir

Funciona amb Bluetooth per a les curtes distàncies i amb GPS per a les llargues.

Imatge de portada d’Alden Jewell a Flickr sota llicència Creative Commons

No em direu mai que no heu viscut l’escena d’anar a buscar el cotxe al pàrquing d’un centre comercial i, un cop al lloc on us pensàveu que era… res de res. Us heu equivocat, i ara no us en recordeu exactament d’on l’havíeu deixat.

Jo no condueixo, però m’he trobat sovint anant en el cotxe d’amics als qui els ha passat això exactament, i ara ja sóc jo qui pren la precaució de buscar elements diferenciadors que em permetin identificar ràpidament on hem deixat el cotxe i com anar a recuperar-lo.

Però per als qui no tenen retentiva o, senzillament, no hi pensen, ve al rescat la tecnologia de geoposicionament de la mà de TrackR.

TrackR ha desenvolupat tota una sèrie de tecnologies que ens permeten localitzar coses com la cartera o les claus de casa/del cotxe, amb la qual cosa el pas lògic següent era poder localitzar el nostre vehicle a l’aparcament on l’hem deixat.

La solució de TrackR per a vehicles arriba ara al mercat de l’Estat Espanyol sota el nom de TrackR Bravo, que incorpora un GPS i connectivitat Bluetooth. Aquesta darrera ens permet localitzar el cotxe quan es troba en un radi de 100 metres o menys, mentre que la primera ens permet localitzar-lo quan es troba a més distància.

I l’eina que fem servir per a localitzar-lo és, naturalment, el smartphone, mitjançant una aplicació.

TrackR Bravo

TrackR Bravo

Guillem Alsina
Etiquetes: