Transmetre Realitat Virtual en ‘streaming’ ja és possible

Orah 4i
Compartir

L’Orah i4 és una càmera que simplifica la gravació de Realitat Virtual a 360 graus i permet la transmissió de les imatges en directe.

A inicis del 2016, les prediccions apuntaven que aquest seria l’any de la Realitat Virtual (RV) i – amb gairebé quatre mesos consumits – sembla que no s’equivocaven. Com a mínim, el sector està fent l’intent de consolidar-se. Estem veient com les diferents marques tecnològiques estan presentant els seus visors d’RV i altres firmes especialitzades en contingut estan entrant a la “competició” amb el desenvolupament de videojocs o pel·lícules. És un camp d’avenços constants, del qual esperem moltes novetats, però l’últim ens ha deixat bocabadats.

I és que fa un parell de setmanes, l’equip de VideoStitch, un programa que uneix les filmacions de diverses càmeres multidireccionals per a crear vídeos en 360 graus, va anunciar l’Orah 4i, una càmera que transmet en directe i online vídeos 4K de Realitat Virtual a 360 graus. Només cal que l’usuari hi connecti a través de qualsevol casc RV i se submergirà a una realitat com la vida mateixa que està tenint lloc en aquell precís instant.

Malgrat que, a diferència d’altres càmeres d’RV professionals, el preu de l’Orah 4i es pot titllar “d’assequible”, les xifres són altes: la prevenda es va obrir amb un preu de 1.800 dòlars i, a partir del 30 d’abril, anirà pujant fins als 3.600 dòlars.

Fes clic al play, descobreix què ofereix la Realitat Virtual en streaming i pensa si la inversió valdria la pena.

Clara Pariente
Etiquetes: