Trenta-cinc empreses i centres tecnològics catalans són a la In(3D)ustry i l’IoT Solutions World Congress

Compartir

La Generalitat de Catalunya ha ofert els espais per afavorir la creació d’ocupació i riquesa en l’àmbit de la Indústria 4.0.

Prop de 68.000 metres quadrats, 850 ponents i més de 50.000 professionals de tot el món relacionats en la temàtica de la plàstica i la química formen la Barcelona Industry Week, que se celebra de l’ 1 al 6 d’octubre en el recinte de La Fira  de Gran Via de la capital catalana.

Dins d’aquest gran esdeveniment, es duran a terme vuit fires relacionades amb la transformació digital i les noves formes de producció del futur. Per la seva banda, La Generalitat, a través d’ACCIÓ -l’agència per a la competitivitat de l’empresa- i la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, ha permès que 35 empreses i centres tecnològics catalans siguin a les fires In(3D)ustry i IoT Solutions World Congres (IoTSWC), que se celebren des del 3 al 5 d’octubre en el mateix recinte.

L’objectiu és afavorir la creació d’ocupació i riquesa de Catalunya en l’àmbit de la Indústria 4.0, un dels sectors que genera més riquesa a escala internacional.

A més a més, coincidint amb l’esdeveniment, l’agència ACCIÓ organitza, a través de la xarxa EEN, el Brokerage Event, una sèrie de trobades entre prop de 300 professionals d’una trentena de països on podran presentar els seus productes i serveis a possibles socis i clients internacionals.

Pel que fa a avui al congrés, a les 10h del matí tindrà lloc la jornada “LoT Catalan Alliance: Connecting to smart future”, una trobada organitzada pel clúster IoT Catalan Alliance que agrupa empreses, centres i institucions catalanes entorn de l’IoT. En aquesta reunió es repassaran les activitats que s’han dut a terme durant el 2017 i s’exposaran els resultats definitius, així com alguns casos d’èxit per part de membres de l’aliança.

Les expectatives són molt positives perquè s’espera que la primera edició de la Barcelona Industry Week superi els 50.000 visitants i tingui ressò mundial.   Per això, compta amb més de 1.000 empreses de tot el món que s’exposen en els diferents esdeveniments firals centrats explicar i debatre la  transformació digital de les companyies, nous materials, química aplicada i les formes de producció del futur.

De moment això es el que és diu a twitter:

Etiquetes: