Treu el cap la nova Sony Xperia Z4 Tablet

Compartir

Sembla que cap marca vol deixar passar el Mobile World Congress sense presentar res. La que més amagada estava era Sony i sembla que ha tingut una relliscada de les grosses. Ha aparegut en el seu lloc web una imatge de la Sony Xperia Z4 Tablet.

La imatge filtrada és oficial i s’ha obtingut en el blog de Xperia i ja ha estat retirada de tot arreu. El que passa és que en aquests moments tots els blogs i mitjans internacionals tenen la mirada damunt de qualsevol marca que assisteix al congrés.

En aquesta imatge (la qual disposeu d’ella una mica més avall) podem veure la tauleta molt fina que inauguraria la familia Z4 de la marca. Seria una tauleta amb una pantalla de deu polzades i resolució QHD (com el LG G3).

xperia-z4-tablet

Segurament no podem jugar molt amb les especificacions. Podem apostar que tindrà un processador Snapdragon 810 i 3 o 4 GB de memòria RAM. Tot ell acompanyat d’una gran bateria per donar una autonomia brutal a qualsevol usuari que decideixi agafar aquesta tauleta.

Falten poc més de quatre dies per començar la ronda de presentacions del Mobile World Congress, la ciutat ho vol, el món ho vol i nosaltres estem preparats. Ara toca deixar jugar les companyies i veure què pot presentar cadascuna dins d’aquesta fira que té pinta de ser APOSTOFLANT.

Font | Xperia Blog

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: