Tripomatic es converteix en plataforma referent per dissenyar itineraris de viatges

Compartir

Viatjar és possiblement una de les passions més compartides a les xarxes socials. Existeixen milers d’experiències turístiques diferents que s’adapten a les nostres necessitats i als nostres gustos, i això és precisament el que el nou món 2.0 està fent possible (o més possible).

Avui en dia ja no importa les categories que s’identifiquin amb el nostre perfil, des de sol, muntanya, llocs perduts, grans ciutats, rutes històriques, gastronòmiques, etcètera. Podem trobar qualsevol pàgina web que ens ajuda a encertar i organitzar un viatge, i aquestes cada vegada són més utilitzades, conegudes i populars. A més, aquests espais estan cada vegada més especialitzats. Podem emprar webs encarregades de descriure i donar una puntuació a diferents llocs com negocis amb algun tipus d’atractiu turístic mentre que hi ha altres especialitzades en donar a conèixer els millors restaurants. Cal no oblidar tampoc les plataformes que t’ajuden a triar la millor combinació de vols, així com l’oferta hotelera. En qualsevol cas, quan viatgem a un lloc és important conèixer punts d’interès i dissenyar un itinerari per donar coherència a tanta informació.

Tripomatic és un web que es basa en dissenyar itineraris mostrant en tot moment el mapa del lloc on vols viatjar i la localització dels llocs amb potencial turístic a conèixer. Cada lloc inclou una descripció així com la informació fonamental per realitzar una visita amb èxit (preu i horaris especialment). Una gran eina que et permet no només dissenyar els itineraris sinó també descarregar en PDF, imprimir-lo o utilitzar-los en el teu smartphone (fins i tot quan no té accés a Internet). Així mateix, permet descarregar al teu mòbil el mapa d’una ciutat amb tota la informació emmagatzemada a la web per poder emprar allà on vagis, encara que no tinguis dades.

La plataforma també et dóna l’opció de triar i veure l’oferta hotelera, contractar tours de viatges i fins i tot lloguer de cotxes, entre d’altres. En els últims mesos ha donat bons passos per convertir-se en web referent, especialment aquest juliol i agost, i s’espera que encara sigui més important amb el rumor d’una possible unió amb Yelp, Tripavisor o Kayak.

Tripomatic no està disponible en català però té un espai dedicat a Barcelona, amb una bona llista de llocs interessants, hotels o restaurants.

FONT

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: