Les trucades de WhatsApp a punt de sortir a escena

Compartir

Portem uns dies amb WhatsApp i vol ser el tema de finals d’any. L’aplicació va deixar ahir de la mà de l’usuari saber si hem llegit o no el missatge enviat i ja tenim l’actualització disponible al Google Play. Ara, a la nova versió beta, hi trobem senyals de les trucades que van prometre al Mobile World Congress d’aquest any (el mes de febrer i disponibles a l’estiu).

Ara sembla ser que a la versió 2.11.481 hi trobem un apartat que té el nom de WhatsApp calls (trucades) i que fa referència directa a les trucades esperades per tothom (trucades que seran totalment gratuïtes i en les quals les operadores jugaran un paper difícil segurament).

La companyia va matar els missatges SMS com els coneixíem fins a la data quan va sortir farà uns anys, i ara ho vol fer amb les trucades. On està el límit? WhatsApp és el rei i ara ho tornarà a deixar clar.

trucades_whatsapp

Fer clic per a engrandir

Prova-ho tu mateix amb l’aplicació per a Android (BETA)

Podeu provar-ho vosaltres mateixos en la versió beta per a Android (encara que no funciona el servei de trucades, ja veiem per on anirà tot).

Com poden guanyar-hi les operadores?

No té secret: oferir el millor paquet de dades assequible per a tots els usuaris i amb promocions, els missatges van morir amb l’arribada de serveis com WhatsApp, Line i d’altres, i ara ho faran les trucades. Jo us ho dic de debó, el paquet de 5 GB de dades de Yoigo per 19 euros amb IVA és un paquet que us solucionarà molts problemes.

Font | HD Blog

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: