Aquesta serà la interfície de WhatsApp amb les trucades gratuïtes

Compartir

Sembla ser que WhatsApp vol monopolitzar la setmana. Primer el check blau per saber si hem llegit o no el missatge, després la versió web del servei per a tothom, la filtració de les trucades dins de l’aplicació i ara la interfície d’aquest servei que anirà integrat a l’aplicació oficial, ara propietat de Facebook.

Un cop més i gràcies als mateixos que van descobrir la versió web de WhatsApp, arriben les primeres captures de com serà el servei que vol integrar la companyia dins de la seva aplicació, l’única que pot acabar amb el monopoli de les trucades de veu amb les operadores tal i com va fer amb els missatges.

Com veiem en les imatges, el servei serà molt bàsic i s’integrarà en una interfície fàcil i ja coneguda dins del món Android (d’iOS encara no se n’ha filtrat res). Com observem, tindrem un servei de trucades i un registre com un historial.

Tot és molt lògic i sense complicació, trucades rebudes i trucades realitzades amb els botons fàcils i de tota la vida.

trucades_whatsapp

Feu clic per ampliar

Sembla ser que veurà la llum aquest any 2015

Si, sembla que ara si. Les trucades de WhatsApp van ser anunciades durant el transcurs del Mobile World Congress 2014 i no han aparegut fins ben acabat l’any vigent. Ara sembla ser que encara no hi ha confirmació oficial i tots els rumors apunten que en iniciar aquest 2015 serà el moment de veure el servei integrat en acció.

Ara bé, si arriba WhatsApp Call o trucades, haurem de vigilar encara més el nostre paquet de dades? Penseu en el que ofereix Yoigo i el paquet de 5 GB!

trucades_whatsapp_1

Feu clic per ampliar

Font | El Androide Libre

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: