Els 8 millors trucs del Galaxy s10

millors-trucs-galaxy-s10
Compartir

L’esperat i potent Samsung Galaxy S10 ja és una realitat al costat del seu germà gran, el Galaxy S10+, dues terminals amb els quals el gegant sud-coreà pretén continuar dominant el mercat de la telefonia mòbil Android i mantenir així les distàncies amb altres competidors com són LG, Sony, Huawei, Xiaomi i uns altres, a més dels iPhone d’Apple. Per a això aposta per una nova demostració de poder amb un hardware a l’última, més càmeres que mai i un nou disseny marcat per la mínima presència de marcs al frontal amb un nou “forat” flotant per a la càmera frontal, situat a la cantonada superior dreta de la pantalla.

I aprofitant aquestes cridaneres característiques, a YCOM, t’oferim els millors trucs i secrets (o tips and tricks) del Samsung Galaxy S10.

8 trucs i secrets del Galaxy S10

I és que gràcies a la capa d’interfície coneguda com a One UI, el Galaxy S10 és capaç de fusionar hardware i software per a oferir les millors prestacions i millorar l’experiència d’ús (UX). Segueix els nostres consells per a treure el màxim partit al teu Samsung Galaxy S10!

Truc 1 # Rotació de pantalla manual

Es tracta d’una característica molt útil quan bloquegem la rotació de pantalla del panell de notificacions quan estem tombats i no volem rotar la pantalla per error i pretenem veure els nostres continguts en format horitzontal.

  • En aquest cas, apareixerà una petita icona a la cantonada inferior de la pantalla quan girem el mòbil, una funcionalitat que ens permetrà només rotar aquesta app mentre estiguem en format horitzontal; la resta d’apps romandran iguals.
  • A més, aquesta funció s’activarà automàticament quan desactivem la rotació automàtica de pantalla.

Truc 2 # Always On selectiu

La funcionalitat Always On o informació sempre visible fins i tot amb la pantalla bloquejada ens permet visualitzar l’hora o la data actuals amb el terminal bloquejat, una opció interessant per a veure aquesta informació sense haver d’accedir al mòbil, això sí, amb un mínim consum de bateria. Per sort, el Galaxy S10 permet activar el mode Always On quan nosaltres vulguem simplement tocant la pantalla, per a així estalviar bateria sense tenir sempre la informació visible. Per a activar aquesta funció:

  • Dirigeix-te a Ajustos – Bloqueig de pantalla – Always On i activa la funció.

Truc 3 # Bloqueig de pantalla principal

Aquesta funció ens permet bloquejar l’actual configuració d’apps instal·lades i posició de les seves icones en el menú principal del Galaxy S10, perquè així no cometem algun error i desinstal·lem alguna app sense voler o desordenem la nostra posició favorita d’apps; a més, també protegirem la nostra actual configuració d’altres persones que puguin accedir al nostre mòbil i puguin causar estralls sense voler. Per a activar aquesta opció:

  • Dirigeix-te a Ajustos – Pantalla – Pantalla principal i activa la funció.

Truc 4 # Aixecar per a activar

Una altra interessant característica del Galaxy S10 és la funció Aixecar per a activar, una eina que podem combinar amb una altra funció per a desbloquejar el telèfon de forma automática. Així, i:

  • A través d’Ajustos – Funcions avançades – Gestos trobaràs l’opció Aixecar per a activar.

Així, podràs activar el terminal tan sols aixecant-lo de la taula o traient-lo de la butxaca sense pressionar cap botó. Si combinem aquesta funcionalitat amb alguna opció d’escaneig smart de desbloqueig, podrem accedir al nostre mòbil de la forma més accessible, ràpida i senzilla.

Truc 5 # Bloqueig d’apps amb pin

El Galaxy S10 permet el bloqueig selectiu d’aplicacions mitjançant codis d’accés o pin, perquè així cap altra persona pugui accedir a la informació continguda en aquesta app. A més, quan s’obre una aplicació amb pin, aquesta es bloqueja i no permet que cap usuari pugui accedir a altres funcions del mòbil (ni trucades ni missatgeria), fins que el propietari del terminal desbloquegi l’app a través del sistema de seguretat triat. Per a activar aquesta funcionalitat

  • Dirigeix-te a Ajustos – Biomètrics i seguretat – Altres ajustos de seguretat – Finestres amb pin.

Truc 6 # Menú amb assistent

El menú amb assistent permet a usuaris de mobilitat reduir usar el mòbil amb moltes de les seves funcions principals accessibles, com la possibilitat d’accedir als botons físics del terminal a través d’icones virtuals en pantalla o a través de gestos. Per a activar l’assistent del Galaxy S10:

  • Dirigeix-te a Ajustos – Accessibilitat – Interacció i destresa – Menú assistent.

Truc 7 # Mode fosc/nit

Gràcies a l’últim en tecnologia AMOLED de la pantalla del Galaxy S10, a la fi podem gaudir d’un mode fosc / mode nit de debò, amb un negre profund i veritable en la pantalla del terminal que podem amenitzar amb diversos efectes com la pluja o petites esquitxades, tot per a aconseguir efectes realment sorprenents.

Truc 8 # Manera per a nens

Es tracta d’una mena de control parental tant acolorit com ocurrent; i és que a través d’un codi pin es pot configurar el menú del terminal amb una aparença pensada per a nens i nenes, amb fons de pantalla plens de dibuixos, icones friendly, apps per a nens… Una forma genial de prevenir als més petits de casa de continguts poc recomanables.

Fins aquí els millors trucs del Samsung Galaxy s10 perquè li treguis el màxim rendiment!

Etiquetes: