Tucano ens permet remullar el nostre smartphone

La funda de Tucano
Compartir

La funda Nemo ens permet submergir el nostre terminal fins a una profunditat de 10 metres i continuar fent-lo servir.

Estiu, calor, vacances… una combinació ideal per deixar-nos caure un dia qualsevol per la platja o la piscina. Una bona remullada en aigua fresqueta, nedar una miqueta, jugar amb les ones… qui no ha tingut ganes de fer alguna foto sota l’aigua o, fins i tot, gravar un vídeo?

Solucions per submergir el nostre smartphone o, fins i tot, la tauleta tàctil, n’hi han vàries, i fins i tot podem adquirir un terminal resistent a l’aigua i a la pols. Però, per als que no ho són, Tucano ens porta una solució amb l’explícit nom de Nemo (com el famós peixet de la pel·lícula de dibuixos animats) consistent en una funda resistent a l’aigua i que ens permet fer servir el teléfon fins a una profunditat de 10 metres.

Detall de la funda de Tucano

Detall de la funda de Tucano

Aquesta funda, totalment hermètica, gaudeix de certificació IPX8 i és tàctil, el que vol dir que a través seu podrem manipular el telèfon sense cap mena de problema, gravant vídeos, fent fotografies o enviant missatges.

I no dic rebent trucades perquè, a banda que dubto que es senti gaire res a través de la funda, si aquest fos el cas, l’únic que escoltaria el nostre interlocutor és un “glu glu glu”…

A més de la funda en si mateixa, el pack de venda (preu recomanat, 10,60 €+IVA) inclou una corretja (lanyard) que ens permet lligar-nos-la a la mà per no perdre el telèfon en cap moment.

Guillem Alsina
Etiquetes: