Tviso TV integra capacitat de reproducció de Spotify

Compartir

Per què el televisor ens ha de servir només per veure continguts de vídeo? Per què no poder-hi escoltar la nostra música preferida? De fet, si us hi fixeu, entre els canals de la TDT que podeu sintonitzar, de ben segur que hi ha unes quantes ràdios. I, si les poseu, veureu que la pantalla queda en negre però podeu escoltar pels altaveus del televisor la vostra emissora preferida.

A això hi hem d’afegir que, molts cops, al televisor hi tenim connectat un potent sistema de so 5.1 per gaudir al màxim de l’apartat d’àudio de les pel·lícules que veiem, i que també podríem fer servir per gaudir de la nostra música.

Però com poder escoltar el nostre servei de streaming preferit pel televisor? A més d’esperar que l’app corresponent estigui disponible per al nostre smart TV, si som usuaris de Spotify, ara també podem fer servir el set-top box de Tviso, el Tviso TV.

L’empresa catalana ha introduït la compatibilitat amb Spotify en fase de proves, pel que podria donar algun problema (no hauria de ser així, però precisament en fase de proves vol dir que s’està modificant encara el seu funcionament).

De moment, no tenim una opció al perfil per configurar-la, o un botó per activar-la. Si la volem trobar, haurem d’escriure, senzillament, Spotify al cercador de la interfície d’usuari del set-top box per arrencar l’aplicació i, a partir d’aquí, entrar al nostre compte o donar-nos d’alta al servei si no disposem encara de compte.

Recordeu que Spotify és d’ús gratuït amb publicitat, disposant també d’una opció de pagament que, per un preu mensual mòdic, permet escoltar la música sense falques publicitàries pel mig, a més de poder-la descarregar a un dispositiu mòbil per poder-ne gaudir quan estem desconnectats de la xarxa com, per exemple, durant un viatge en avió.

Guillem Alsina
Etiquetes: