Últims dies per actualitzar gratuïtament a Windows 10

Compartir

Aquest divendres s’acaba el termini donat per Microsoft per actualitzar, de manera gratuïta, a Windows 10.

Si encara no ho heu fet però hi esteu interessats, no badeu: aquest divendres s’acaba el termini donat per Microsoft per actualitzar, gratuïtament, els vostres ordinadors a Windows 10.

Ho podeu fer si disposeu d’un ordinador amb Windows 7 o Windows 8, i el procés es pot realitzar d’una manera molt senzilla; per una banda, des del mateix programari d’actualització del Windows, el qual us oferirà la possibilitat d’actualitzar el sistema operatiu sencer a la nova versió.

D’altra banda, també podeu “forçar” aquesta actualització descarregant la imatge ISO de Windows 10 i gravant-la en un mitjà d’instal·lació, com ara una clau USB.

Podríeu tenir dificultats si el vostre ordinador no compleix amb els requeriments mínims per poder instal·lar Windows 10 (microprocessador d’1 GHz, 1 GB de memòria RAM per a la versió de 32 bits i 2 GB per a la de 64, i entre 16 i 20 GB lliures en disc segons l’arquitectura de maquinari, encara que és recomanable tenir-ne més) o, directament, no poder-lo instal·lar. En aquest cas, haureu o bé d’ampliar el vostre sistema si és possible, o bé us veureu abocats a comprar un nou ordinador.

Guillem Alsina
Etiquetes: