Un nou Nexus s’acosta, aquest cop de la mà de Sony

Compartir

Sembla que de rumors va el dia. Sony, que estava planejant vendre o reduir la seva divisió mòbil, serà l’encarregada de fabricar el nou dispositiu Nexus. S’ha destapat amb aquesta carta que us afegim a continuació on explica el procés del Sony Porpita (nom en clau del nou dispositiu).

Aquest nou dispositiu vindria per arreglar el caos que ha escampat el Nexus 6 (dispositiu gran i car) amb el segell Nexus. Aquests documents que s’han filtrat bé poden ser una broma de mal gust, una filtració en tota la regla o que han canviat el dia dels innocents.

sony-porpita-1

De les filtracions en podem treure (sempre amb el respecte a què pot ser un fake), que seria un dispositiu de 4,3 polzades amb resolució Full HD, un processador d’última generació, el Qualcomm Snapdragon 810, 3 GB de memòria RAM, una càmera principal de 13 megapíxels i una càmera frontal de 5 megapíxels.

Tot aquest arsenal, tindrà vida amb una bateria de 3780 mAh, cosa que ens deixa una mica preocupats amb les mides d’una pantalla de 4,3 polzades i una bateria gegant.

sony-nexus-porpita-3

De moment haurem d’esperar si apareixen més filtracions al respecte d’aquest cas. És curiós que quan més malament ho passa una companyia fabricant d’Android, més surt Google al rescat. Si no, recordeu els casos de Samsung (en els seus inicis), LG en el seu pou sense fons, Motorola i la seva manera de reviure i ara Sony.

Aquesta última companyia havia anunciat que segurament retallava el personal i podria vendre la companyia (divisió de telèfons i tauletes) tal i com va fer efectiu amb els portàtils.

Ara només toca esperar a què més filtracions ofeguin la xarxa. Vosaltres veurieu amb bons ulls l’arribada d’un Nexus de 4,3 polzades i un preu més assequible? Siguem sincers, els somnis mai són reals quan parlem de beneficis en les companyies internacionals.

Font | Reddit 

Vist a | Teknikop

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: