Un possible nou Pebble en camí

Compartir

Tal i com podem veure a la imatge, Pebble ha inclós un compt enrera en la seva web. Això ens donaria a entendre que falta poc per la presentació d’un nou smartwatch per part de la companyia.

Segons fonts, aquest nou rellotge podria ser lleugerament més ample i fi que els anteriors models. La principal i gran novetat d’aquest possible nou Pebble seria la seva pantalla de tinta electrònica a color. Continuariem sense disposar d’una pantalla tàctil però si de la seva brillant autonomia ja vista en models anteriors.

El rellotge comptaria amb un cos de plàstic rematat amb vores d’alumini. Pel que fa a l’apartat de hardware se’n desconeixen els detalls. Els rumors indiquen que comptaria amb un processador Cortex M4 i un giroscopi. Les mateixes fonts indiquen que el nou Pebble també inclourà micròfon, funcionalitat la qual incrementarà el potencial d’aquest nou dispositiu.

Per desgràcia, degut als recursos limitats de Pebble, el sensor cardíac és quedarà fora de les característiques d’aquest nou dispositiu.

El nou maquinari s’executarà sota una versió completament nova del sistema operatiu del rellotge Pebble, que ha estat redissenyat des de zero per ser “radicalment diferent” per l’equip de webOS. El nou programari comptarà amb una vista cronològica que registra una llista dels notificacions i altres característiques noves pel que fa a la UI.

Tal i com hem  indicat, ara per ara són rumors. Així doncs, caldrà esperar quatre dies per veure què ens té preparat la companyia del famos rellotge Pebble.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: