Una dona recicla un antic Apple valorat en 200.000 dòlars

Compartir

Una empresa de reciclatge dels Estats Units busca la propietària que va llançar un dels primers ordinadors dissenyats per Steve Jobs.

Fer neteja està bé, però hem de vigilar què llencem! L’exemple ens el dóna una nord-americana que va llançar un antic ordinador Apple valorat en 200.000 dòlars. Un centre de reciclatge de Silicon Valley el va trobar dins una caixa amb altres objectes electrònics dels quals va voler desempallegar-se després de la mort del seu marit. L’empresa recicladora va recollir-la a casa seva i, unes setmanes després, en obrir-la, es van adonar que allò no es podia llençar.

Segons expliquen els mitjans nord-americans, és un dels 200 equips de la primera generació dissenyats per Steve Jobs, Steve Wozniak i Ron Wayne l’any 1976. En un primer moment, van pensar que era de mentida; però van acabar confirmant la sospita: aquell “trasto” tenia molt valor. Finalment, el van vendre a un col·leccionista privat i ara busquen la dona a qui pertanyia. I és que la companyia sempre dóna el 50% dels beneficis dels objectes recollits a aquelles persones que els entreguen. Així, deuen a la dona 100.000 dòlars.

Clara Pariente
Etiquetes: