Una solució revolucionària per a la seguretat domèstica

Compartir

La solució de l’espanyola Ontech busca donar-se a conèixer als EUA, un país en què els consumidors es mostren molt preocupats per aquest tema.

L’espanyola Ontech ha triat el Consumer Electronics Show (CES) que comença demà passat a Las Vegas (Nevada, Estats Units) per donar-se a conèixer al públic nord-americà i mostrar la seva solució de seguretat basada en els camps magnètics.

Aquesta tecnologia, que segons afirma Ontech revolucionarà la forma en què veiem i entenem la seguretat de la llar i la democratitzarà posant-la a l’abast de tothom, es basa en el modelatge i control dels camps magnètics i electromagnètics de baixa potència.

Això permet que el sistema de seguretat pugui saber si alguna cosa o algú s’acosta massa a la porta, sense haver de disposar de cap dispositiu de control a l’exterior, és a dir, la presència es detecta des d’un dispositiu situat a l’interior del domicili.

El primer sistema desenvolupat per Ontech emprant aquesta tecnologia ha estat batejat com a Wardiam, i és capaç de distingir de manera intel·ligent si el que s’acosta és una persona, un animal o bé un objecte inanimat, reduint així el nombre de falsos positius habitual en els sistemes de detecció i identificació automàtica.

Wardiam es troba disponible en dues versions: DIY i PRO. La primera es refereix a Do It Yourself (fes-ho tu mateix), i és la versió d’usuari final per a la venda en comerços, de manera que hom se la pot comprar, dur-la a casa i instal·lar-la sense haver-hi d’intervenir ningú més.

La versió PRO s’adreça, com deixa a entreveure, als professionals de la seguretat i empreses dedicades a aquest particular.

La presentació en el CES d’aquest innovador sistema de seguretat és només el primer pas de l’estratègia d’internacionalització d’Ontech, que emprarà el mercat nord-americà -sempre més sensibilitzat i preocupat pel que fa a la seguretat- com a trampolí.

A partir d’aquí, la marca espanyola obrirà oficina comercial als Estats Units per ampliar el seu negoci allà.

Guillem Alsina
Etiquetes: