Unifica els teus perfils online amb Traity

Compartir

Ebay, BlaBlaCar, són exemples de serveis online als que els usuaris tenen una reputació per advertir als altres compradors si són de fiar o no. La gent que és de fiar en un servei, sol ser-ho en tots, però aquest sistema de reputació és intern a cadascun, pel que no podrem veure la seua puntuació a altres webs. Traity ens porta la solució a aquesta situació. Ens proposa crear un únic perfil unificat de tots els nostres comptes online: Facebook, Twitter, Amazon, BlaBlaCar, Ebay, PayPal, etc.

Mitjançant una confirmació prèvia de que tots els perfils ens pertanyen i estan actius, és a dir, no són falsos, els usuaris podran comprovar les nostres puntuacions i valoracions a qualsevol servei que gastem per a demostrar que som bons conductors, venem productes de qualitat, etc. També podrem rebre insígnies per part d’altres usuaris per a reconèixer les nostres habilitats en aspectes concrets que podrem posar al nostre perfil.

Traity és un servei gratuït que podem provar en qualsevol moment a la seua web. Una idea molt interessant per a presentar-nos de cara a internet i donar una bona imatge, unificant totes les aportacions o serveis que hem fet a la xarxa en un únic perfil. Actualment ja té quasi 5 milions d’usuaris. A més, aquesta iniciativa va néixer a Madrid.

Podeu provar-ho a la seua pàgina.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)