Unlocked, un joc per iOs dissenyat des de Terrassa

Compartir

L’estudi terrassenc Periferia Creative anuncia que el seu primer videojoc, Unlocked!, ja opta a un premi en la pròxima edició del Gamelab, l’esdeveniment més important sobre videojocs al nostre país. El joc ha aixecant molt d’interès a la seva fase beta i està obtenint impuls i molt bones crítiques entre aficionats i especialistes del sector. Només en les primeres hores d’estar disponible a la App Store, el joc va començar a convertir-se en un petit fenomen, amb jugadors i jugadores actius a tot el món, una reacció que està sorprenent fins i tot als seus creadors, que no esperaven una acollida tan bona i en tan poc temps.

Aquests dies alguns membres de l’equip d’ycom l’hem provat i la conclusió és que és una app que val molt la pena, amb moltes possibilitats, un bon disseny, estructura i addictiu, que al cap i a la fi és el que la gent possiblement busca en un joc.

Unlocked! suposa la primera incursió de Periferia Creative al món del videojoc per a mòbils, amb un addictiu casual game per iPhone que promet posar a prova l’habilitat digital dels jugadors (la dels seus dits) i que neix amb l’ambició de competir fort al mercat internacional.

Unlocked! ofereix 40 nivells plens de reptes d’habilitat contra-rellotge. Mitjançant un elegant disseny i gestos senzills a la pantalla de l’smartphone (lliscar, girar, colpejar i separar) el jugador haurà de desbloquejar, una darrere l’altra, portes repletes de sistemes de seguretat, sempre amb un ajustat límit de temps per evitar ser descobert. Unlocked! és pura adrenalina, un crescendo de batecs, dits àgils acariciant la pantalla, una mica de memòria i molta sang freda. I, com a detall important, la història que presenta com a fil conductor del joc comença precisament a Barcelona i els gràfics mostren alguns dels monuments representatius de la ciutat.

Unlocked! es presentarà al proper Gamelab de Barcelona, on concursa al Premi al millor joc espanyol del 2014. Les votacions es poden fer a través de facebook. Podeu votar-lo en aquest enllaç.

O bé podeu descarregar l’app en aquest altre enllaç.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: