Uns gàdgets molt pràctics per acabar l’any

Un moment del programa, amb el ratolí Mycestro en primer pla
Compartir

Al Petites pantalles del passat dia 31 vam ensenyar el ratolí Mycestro y la tarja SD sense fils Eyefi, ambdós gàdgets que poden esdevenir molt pràctics.

El passat dimecres dia 31 de desembre vam acomiadar l’any de la mà de TV Girona al Petites pantalles, l’espai que la cadena dedica a les noves tecnologies en el marc del programa Té de tot.

El nostre redactor en cap, en Guillem Alsina, que és qui s’encarrega d’anar un cop al mes als estudis de TV Girona a ensenyar els dispositius més espectaculars i extravagants, es va encarregar aquest cop de portar dues autèntiques ‘joies’: per una banda el ratolí Mycestro i, per l’altra, la tarja SD per càmeres fotogràfiques Eyefi.

La darrera és una tarja SD que crea un punt d’accés Wi-Fi, permetent que una càmera de fotos normal i corrent que no disposa de connexió sense fils, pugui traspassar de manera immediata les imatges que captura a un ordinador, tauleta tàctil o telèfon intel·ligent, sense haver-ne de treure la tarja i connectar-la a un adaptador, o bé connectar-li un cable, i mentre podem continuar fent-la servir per fer fotografies sense cap problema.

El primer, el ratolí Mycestro, és el més espectacular d’ambdós dispositius, un ratolí en forma d’anell que ens permet treballar amb un ordinador tal i com Tom Cruise ho feia al fil Minority report.

Però com que aquests dispositius són difícils de definir amb paraules, millor us deixem amb el vídeo.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: