VMware fa la competència a l’Exchange de Microsoft

Compartir

Boxer serà el seu servei de correu corporatiu, fruït de l’adquisició de la companyia homòloga.

L’Exchange de Microsoft és un programari de col·laboració per a organitzacions que, entre altres serveis, permet gestionar el correu electrònic i els calendaris, afegint-hi cites compartides entre treballadors. És un dels productes corporatius més coneguts i apreciats de Microsoft, i les alternatives acostumen a incorporar opcions de compatibilitat amb aquest.

Ara VMware es llança a la cursa per conquerir el correu corporatiu amb Boxer, un servei virtualitzat que es desplega a partir d’AirWatch i que originalment està disponible com a aplicació nativa per a iOS i Android, però que mercès a la tecnologia de VMware, podrem veure en totes les plataformes de programari.

El llançament de Boxer és producte de l’adquisició de la companyia homònima, que VMware ha donat a conèixer avui mateix a través del seu blog, i que ha confirmat Sanjay Poonen (Vicepresident Executiu de Computació d’Usuari Final) durant la seva keynote al VMworld de Barcelona.

Boxer no només proporciona servei de correu, si no també de calendaris i contactes, i ofereix suport per a serveis de correu en el núvol com són els de Yahoo, Microsoft (Outlook, Exchange), Google (Gmail), Apple (iCloud), o AOL. A més, també disposa de connectors per a serveis addicionals com els oferts per Evernote, Google Drive, Facebook, o Dropbox.

Guillem Alsina
Etiquetes: