VMware presenta les seves millores per al núvol híbrid

vmware
Compartir

Una plataforma de gestió capaç d’accelerar el lliurament de serveis unificats en núvols públics i privats, així com la virtualització integral de les funcions de xarxa, les novetats en aquesta matèria.

VMware ha insistit especialment en les solucions de núvol híbrid per a què les empreses puguin desplegar els seus serveis. En aquest sentit, ha presentat la millora de la seva plataforma de núvol híbrid unificat, amb la qual accelerarà les fases de desenvolupament i desplegament de solucions.

La plataforma de núvol híbrid uniforme de VMware permet als clients crear un entorn homogeni basat en VMware vSphere en tot el núvol públic i privat per crear, executar i lliurar de manera segura qualsevol aplicació tradicional o nativa del núvol. Aquesta plataforma està construïda sobre una arquitectura de centre de dades definides per programari, oferint flexibilitat i llibertat d’elecció en la forma de crear i gestionar aplicacions i entorns de núvol segons les necessitats.

Entre les novetats presentades, ens trobem amb les actualitzacions de VMware vCloud Air i VMware vCloud Air Network, dels quals en destaquen diversos aspectes.

En primer lloc, la disponibilitat generalitzada de Google Cloud DNS, que ofereix a les organitzacions l’accés a un servei DNS de baixa latència distribuït globalment amb alta disponibilitat i escalabilitat a més de facilitat de gestió.

També tenim VMware vCloud Director 8, una nova versió que permet als proveïdors de serveis en VMware vCloud Air Network construir diferents serveis en el núvol que tenen en compte els sistemes híbrids. Entre les millores d’aquesta versió s’hi inclou la compatibilitat amb vSphere 6.0 i NSX 6.1.4 a més de plantilles Organization Virtual Data Center (Vdc). VMware vSphere vApp millora el protocol OAuth per fonts d’identitat.

El VMware Monitoring Insight i Identity Access Management millorat proporciona una anàlisi de les operacions amb serveis en el núvol mitjançant mesuraments interactius, registres d’esdeveniments i alarmes definides per usuaris per optimitzar la flexibilitat i els costos. El servei facilita informació sobre la infraestructura, la salut de les aplicacions i el rendiment de la plataforma, permet la monitorització de serveis, granularitat i retenció i ajuda a optimitzar la despesa en el núvol a habilitar un ús elevat de la infraestructura del núvol.

Identity Access Management permet als clients de VMware vCloud Air gestionar els rols i el govern amb una única identitat, un sol inici de sessió i una autorització unificada. Els usuaris poden ara expandir les seves capacitats de gestió de les oficines a VMware vCloud Air i simplificar la manera en què els departaments TIC controlen la gestió d’usuaris mitjançant l’autenticació basada en tokens.

VMware ha anunciat la seva intenció de desenvolupar la compatibilitat amb Photon OS en la plataforma vCloud Air en afegir la compatibilitat amb VMware vSphere Integrated Containers a VMware vCloud Air. Amb aquest avanç, VMware permetrà als equips de TI admetre qualsevol aplicació, incloses les aplicacions en contenidors en una infraestructura comuna que s’executi en VMware vCloud Air.

Finalment, en aquest VMworld de Barcelona, ​​VMware ha ensenyat el Projecte Michigan, amb el qual amplia les prestacions d’Advanced Networking Services i Hybrid Cloud Manager. Els clients poden accedir segons demanda als núvols privats virtuals flexibles amb accés a milers de màquines virtuals sota el mètode de pagament per consum integrat amb connectivitat segura, optimitzada migració de màquines virtuals i de la xarxa i l’extensió de polítiques i avançades peering i de trànsit.

Guillem Alsina
Etiquetes: