VMware virtualitza els serveis de xarxa dels proveïdors i operadores

vmware
Compartir

Un nou producte i una nova certificació animen les operadores i fabricants d’infraestructures de xarxa a virtualitzar-les amb VMware.

Per empènyer les xarxes definides per programari (les quals requereixen de la virtualització de les seves infraestructures), VMware s’ha acompanyat d’una gran operadora com és Telefónica, al costat de la qual ha presentat VMware vCloud NFV, una solució que permet a operadores i prestadores de servei instal·lar una plataforma virtualitzada de xarxa, multiproveïdor i multifunció unificada que admet qualsevol aplicació en qualsevol etapa de l’evolució del núvol.

NFV vCloud admet més de 40 funcions de xarxes virtuals de 30 proveïdors de NFV diferents, permetent als equips TIC aprofitar les capacitats existents i l’experiència operativa en virtualització de VMware, oferint una implantació més ràpida i senzilla, i la gestió continuada dels núvols de telecomunicacions.

Inclou tres elements: solucions de NFVI amb rendiment demostrat (vSphere, vSAN, NSX, …), flexibilitat i llibertat d’elecció en la gestió del núvol mitjançant l’autoservei, i garantia del servei d’assistència amb servei des del segon dia i operacions continuades.

A més d’aquest nou sistema, els clients de VMware compten també amb un nou programa Ready per a NFV que els permetrà certificar les seves infraestructures com a compatibles amb la infraestructura VMware NFV.

Entre els primers partners d’aquest programa s’hi troben empreses de la talla de Brocade, NEC, Nokia, o Versa Networks.

Guillem Alsina
Etiquetes: