VMworld Europe: un petit-gran esdeveniment a Barcelona

Les instal·lacions on s'està celebrant el VMworld 2014
Compartir

La cita europea de VMware passarà la setmana vinent per la ciutat comtal, i nosaltres hi serem.

Tot i que l’esdeveniment que es celebra a Barcelona relacionat amb les TIC que més coneix la gent és el Mobile World Congress, durant la resta de l’any la ciutat comtal acull també altres esdeveniments que passen més desapercebuts, però que són també importants.

Aquest és el cas del VMworld Europe, un congrés que es celebra a Barcelona des del 2012, després d’haver-se celebrat a Cannes (2008 i 2009) i Copenhaguen (2010 i 2011) i que va aplegar, en la seva edició de l’any passat, uns 9.000 assistents.

Aquest és el congrés de VMware, una important companyia nord-americana especialitzada en solucions de virtualització per a tota mena de màquines, des de -i sobretot- servidors i centres de dades, fins a màquines d’escriptori, incloent-hi la virtualització dels escriptoris en grans infraestructures de treball.

Maurizio Carli, Corporate Senior Vice President & General manager per a EMEA de VMware, en un moment de l'edició de l'any passat

Maurizio Carli, Corporate Senior Vice President & General manager per a EMEA de VMware, en un moment de l’edició de l’any passat

Aquest congrés ocuparà, durant els propers quatre dies, tres pavellons de la Fira Gran Via, geogràficament a l’Hospitalet de Llobregat, però que s’anuncia com a un esdeveniment celebrat a Barcelona.

VMware hi presentarà la seva estratègia i les seves solucions per al proper any, seguint l’estela del VMworld USA celebrat entre el 30 d’agost i el 3 de setembre d’aquest any a San Francisco, i que amb el de Barcelona, formen els dos únics certàmens VMworld que es celebren al món.

Acompanyant-la hi trobarem tota una sèrie d’empreses associades, des de les més petites fins a les més grans, que ofereixen productes i serveis vinculats amb les tecnologies de virtualització de VMware, i que hi exposaran a la zona de fira i faran sessions de formació i presentació.

Per a l’edició que comença aquest vinent dilluns, i el lema de la qual és “Ready for Any” l’organització espera la presència de prop de 10.000 professionals del sector, bona part dels quals assistirà a alguna de les més de 250 sessions previstes.

Nosaltres cobrirem l’esdeveniment, no només amb articles, si no també a través de piulades en el nostre compte Live, i en el compte principal d’YCOM.

Guillem Alsina
Etiquetes: