Vodafone regala un any d’Amazon Prime

Fotografia de Stock Catalog a Flickr sota llicència Creative Commons
Compartir

Els clients de l’operadora que comptin amb un paquet One (els quals integren fibra amb telefonia domèstica i Internet, mòbil i televisió), o bé amb una tarifa Red des de la més bàsica al mòbil, podran apuntar-se a aquesta oferta, però compte, només els 200.000 primers.

Prime és un servei de tipus “VIP” d’Amazon, gràcies al qual els clients d’aquesta empresa podran gaudir de diversos serveis, el més conegut dels quals és probablement el de vídeo, una mena de Netflix que ens permetrà veure pel·lícules i sèries amb una tarifa plana.

El següent dels serveis que segurament sigui més conegut és el d’enviament urgent i gratuït per a tota una sèrie de productes, a més de les ofertes especials i els descomptes en els preus d’aquests.

Semblant al servei de vídeo a la carta amb tarifa plana és el de lectura, que ens permet gaudir de centenars de títols en format electrònic, i finalment tenim l’emmagatzematge il·limitat de fotografies al núvol.

Aquest regal està valorat en 36 €, el preu de la quota anual d’Amazon Prime, que serà el què s’emportin els clients de Vodafone segons la tarifa contractada tal com podem veure en aquest quadre:

Taula oferta Vodafone

Com aprofitar l’oferta

Si ets client de Vodafone i tens una d’aquestes tarifes, només cal que entris a turegalovodafone.es des d’avui mateix i fins al 7 de gener (recorda que està limitat als 200.000 primers) i passis un procés de validació del teu número de mòbil per obrir un nou compte a Amazon Prime.

Un cop acabat l’any de regal, el servei passarà a ser de pagament (4,99 € mensuals que seran abonats a través de la factura de Vodafone), però ens en podem desfer en qualsevol moment.

A partir del 8 de gener es podrà contractar Amazon Prime a través de la mateixa Vodafone, integrant el preu mensual d’aquesta subscripció a la factura de l’operadora.

Aquesta és una estratègia que estan seguint totes les operadores: integrar pagaments que es realitzen a través de la seva factura mensual, substituint, doncs, als bancs en aquesta tasca.

Imatge de portada de Stock Catalog a Flickr sota llicència Creative Commons

Guillem Alsina
Etiquetes: