Vols lligar amb famosos? Ara és possible gràcies a Tinder

Compartir

L’aplicació de cites a cegues Tinder vol anar un pas més enllà i crear perfils verificats de famosos perquè puguis quedar amb ells.

Tinder és una d’aquestes aplicacions que basa el seu èxit en “el morbo”. Amb aquesta app pots relacionar-te amb persones desconegudes que comparteixin els teus interessos i quedar amb elles en una espècie de cita a cegues. Com us podreu imaginar, l’aplicació està tenint un èxit rotund a tot el món, i és que hi ha poques coses que atreguin més a la gent que el morbo de poder conèixer una persona interessant amb la qual parlar i lligar. A Catalunya poc s’ha parlat d’aquesta aplicació, però són molt els usuaris i l’activitat que s’ha registrat.

Tinder

Tenint en compte que se sap que hi ha il·lustres personalitats com Ashton Kutcher o Lindsay Lohan, els seus creadors no ho han tingut molt difícil per saber cap a on fer el següent pas. D’aquesta manera, Tinder pretén crear usuaris verificats (com a Twitter i Facebook) i donar l’oportunitat d’establir contacte amb ells, poder quedar per fer un cafè “y lo que surja”.

La utilització de Tinder és senzilla. Un cop et descarregues l’app i et registres has de crear un perfil amb foto. L’aplicació t’anirà mostrant fotos d’altres persones que et puguin interessar. Has d’escollir entre les opcions “Sí” o “No” depenent de si t’interessa o no conèixer a aquesta persona, si tots dos dieu que sí a la foto de l’altre, Tinder us posarà en contacte.

dear-android-users-your-love-life-is-about-to-heat-up-now-that-tinder-has-an-app-for-you

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: