Vols tecnologia? Vine al mercat de Granollers!

Compartir

Organitzat per fomentar vocacions científico-tecnològiques, està orientat tant a alumnes d’ESO com a pares, mares i professors.

Imatge de portada de l’organització del Mercat de Tecnologia de Granollers a la seva pàgina web

El proper 14 d’abril Granollers celebrarà un mercat molt particular, dedicat a les noves tecnologies, i en el qual els més joves en seran els protagonistes. D’aquesta manera, la capital del Vallès Oriental uneix el seu passat com a plaça d’un important mercat, amb el seu futur més immediat en el camp de les noves tecnologies.

El Mercat de Tecnologia de Granollers que se celebrarà el dijous dia 14 està orientat a fomentar vocacions científiques i tecnològiques entre els més joves mitjançant l’exposició dels millors treballs tecnològics dels alumnes d’ESO dels centres participants, conjuntament amb desenvolupaments en el mateix àmbit d’empreses.

Paral·lelament a l’exposició, també es duran a terme una sèrie de tallers sobre diverses temàtiques relacionades amb l’àmbit tecnològic, com ara drons, Arduino o impressió 3D.

No només hi haurà activitats per als més joves, sinó que pares i mares per una banda i professors per l’altra, també comptaran amb activitats específiques per a ells, en els quals podran sentir la mateixa passió que els seus fills per les noves tecnologies, i aprendre els coneixements per a transmetre’ls posteriorment als seus alumnes, respectivament.

El Centre Roca Umbert, al cor de la ciutat, serà l’espai que acollirà totes aquestes activitats, tal com ja ve fent des de fa temps amb bona part de l’activitat tecnològica oberta a la població granollerina.

Guillem Alsina
Etiquetes: