Vols unes ulleres Cardboard gratis?

Compartir

Un altre cop la companyia xinesa OnePlus torna a fer de les seves trencant el mercat, aquests cop de les ulleres Cardboard. OnePlus One va ser el seu primer dispositiu, un telèfon mòbil, amb un preu molt econòmic i unes especificacions increïbles; el 27 de juliol sortirà el nou model.

OnePlus està regalant unes ulleres OnePlus Cardboard totalment gratis per cada usuari registrat al seu lloc web. Aquestes ulleres ens permeten mirar el nostre telèfon intel·ligent en forma de realitat virtual, per exemple, podem navegar pel nostre dispositiu només amb la vista, o veure un vídeo com si estessim presents a la sala.

Citem textualment del seu web:

La tecnologia és de gran abast. Té el potencial de fer-nos millors. Estem a la vora d’un canvi radical en la forma de fer les coses – Comunicació. Entreteniment. Educació.

Imagina una pel·lícula que té lloc al teu voltant, enlloc del teu davant. Imagina un món on els estudiants experimenten la història de primera mà, enlloc de llegir-la en un llibre de text.

Imagina experimentar els OnePlus 2 amb nosaltres, aquí, sense sortir de casa. Imagineu com en podria arribar a ser de poderós que.

La realitat virtual canviarà el món, i volem ajudar a fer que succeeixi.

Que n’opines? La primera prova serà que la presentació del seu nou telèfon intel·ligent el OnePlus Two, el 27 de juliol, serà compatible amb aquestes ulleres per gaudir de la presentació.

A diferència de les de Google Cardboard, aquestes tenen una tecnologia més nova, el cartró més doble i estable. Tal i com especifiquen són més compactes, més netes i tenen més durada que les de la seva competència.

Si tens 7 € (despeses d’enviament), un compte PayPal i ganes de gaudir de la tecnologia, no t’ho pensis. Jo ja les he comprat i tu? Per més informació podeu visitar el seu web.

A finals d’aquest mes us faré una nova notícia amb el funcionament i les característiques d’aquest producte. Estigueu atents.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: