vRealize Automation 7 i vRealize Business Standard 7 per al núvol híbrid

vmware
Compartir

Els grans paquets de gestió del núvol híbrid per a l’empresa es renoven.

VMware ha aprofitat la celebració a Barcelona de l’edició europea del VMworld per presentar les grans actualitzacions fetes a la seva plataforma de gestió del núvol híbrid amb VMware vRealize Automation 7 i VMware vRealize Business Standard 7. Aquestes noves versions de producte, juntament amb el lliurament de VMware vRealize Operations 6.1 i VMware vRealize Log Insight 3 en el tercer trimestre del 2015, suposen una actualització completa de la plataforma de gestió del núvol híbrid líder en el sector.

VMware vRealize Automation 7 permet el lliurament de serveis unificats en núvols híbrids. En aquesta nova revisió s’hi ofereixen més prestacions que faciliten els projectes de serveis unificats i permeten als equips TIC i DevOps simplificar i agilitzar el lliurament d’aplicacions multinivell integrades amb xarxes centrades en aplicacions i seguretat en diferents núvols.

Els nous projectes de serveis unificats permeten modelar la infraestructura, xarxes, seguretat, aplicacions i serveis TIC personalitzats, incloses les relacions i dependències, sobre un llenç gràfic.

Aquesta darrera versió s’integra amb VMware NSX 6.2 per configurar dinàmicament les xarxes i microsegmentació exclusives de cada aplicació modelada en el dissenyador de projectes.

Per la seva banda, vRealize Business Standard 7 presenta diverses prestacions noves i millorades per a què els equips TIC millorin la transparència i el control sobre els costos i la qualitat dels serveis.

Aquesta nova versió inclou noves polítiques de costos i fixació de preus per a núvols públics i privats com VMware vCloud Air, AWS, i tots els altres núvols que admet vRealize Automation. També suporta Microsoft Azure per a una visió total i comprensible del cost dels serveis del núvol.

Guillem Alsina
Etiquetes: