Vueling serà la primera aerolínia europea en oferir wifi d’alta velocitat

Compartir

Moltes aerolínies ja ofereixen wifi en els seus trajectes, però Vueling serà la primera companyia europea en disposar de wifi d’alta velocitat, uns 20Mbps.

La companyia Vueling amb seu l’aeroport del Prat de Barcelona, ha arribat a un acord amb Telefònica perquè siguin els encarregats d’implementar la tecnologia de LiveTV en 4 dels seus avions (Airbus A320) al llarg d’aquest any.

Encara no han especificat si aquest servei serà de pagament o bé si estarà inclòs en el preu del bitllet. En aquest moment estan en procés d’obtenir les certificacions necessàries de l’Agència Europea de Seguretat Aérea (EASA) per l’ús de la tecnologia LiveTV en els seus avions.

Els sistemes de satèl·lit de banda Ka són únics per ser capaços d’oferir una experiència d’ús a 20 Mbps en vol, similar a l’ADSL de casa. Això marca una gran diferència amb l’existent fins ara. Si bé hi ha altres tecnologies disponibles al mercat, una nova generació de satèl·lits de banda Ka permet que els passatgers puguin utilitzar els seus dispositius durant el vol a gran velocitat.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: