Wanty: dels locals de marxa, a les biblioteques

Compartir

L’app per conèixer gent continua incorporant locals a les comarques gironines, només que ara són biblioteques. I no és l’única novetat.

I, més concretament, biblioteques universitàries: les dues que la UdG (Universitat de Girona) té en els campus de Montilivi i el barri vell de la ciutat. Wanty complementa així la seva oferta de locals nocturns i festes que ja eren accessibles a través de la seva app fins ara com a espais en els quals conèixer-hi gent.

D’entrada, pot semblar xocant incloure unes biblioteques universitàries com a punt de trobada per flirtejar, al mateix nivell que un pub o discoteca, però només cal donar un cop d’ull a un altre recurs que els usuaris d’aquestes instal·lacions tenen al seu abast per adonar-se que, en els centres d’estudi, “love is in the air”: l’Informer de la UdG.

En aquest punt de trobada universitari en línia podem llegir nombrosos casos de “noi busca noia” o viceversa. Cupido, normalment, es creua a la vida d’alguns universitaris precisament quan estan intentant estudiar a la biblioteca, encara que estic segur que no se’l pot culpar dels suspensos que venen després…

En aquesta captura de pantalla d'un smartphone podem veure una de les biblioteques de la UdG com a local en el qual conèixer-hi gent

En aquesta captura de pantalla d’un smartphone podem veure una de les biblioteques de la UdG com a local en el qual conèixer-hi gent

No és l’única novetat que Wanty ha incorporat aquests darrers dies. A l’arsenal de propostes nocturnes s’hi afegeixen també les de Somparty, una altra app que ha fusionat els seus continguts als de Wanty, deixant per tant d’existir de manera independent.

A partir d’ara, i en cada local al qual vulguem anar de festa ens haurem de fixar a la part superior dreta en una icona corresponent a les ofertes per a aquell local.

Guillem Alsina
Etiquetes: