El Web Summit 2017 se celebrarà a Lisboa del 6 al 9 de novembre

Compartir

L’esdeveniment se celebra a Lisboa per segon any consecutiu i l’organització espera superar els 60.000 assistents.

 

ICEX España Exportación e Inversiones i l’Oficina Econòmica i Comercial d’Espanya a Lisboa organitzen la fira Web Summit 2017, l’esdeveniment més gran de tecnologia a Europa que tindrà lloc a Lisboa per segon any consecutiu durant quatre dies: 6,7,8 i 9 de novembre. Des de l’organització s’espera que la capital portuguesa aculli més de 60.000 assistents.

 

En aquest esdeveniment es reuneixen les principals empreses capdavanteres de tecnologia del món juntament amb empreses més petites, startups i emprenedors, així com la comunitat inversora i amb una forta presència en mitjans de comunicació. D’entre tots els assistents, la fira comptarà amb grans ponents de companyies internacionals com Intel, Facebook, Microsoft o Google

 

Els assistents a l’esdeveniment provenen de més de 160 països i la fira comptarà amb la participació de més de 2.100 empreses expositores, més de 650 speakers i 2.200 periodistes.

 

Modalitats de participació

Icex Espanya Exportació i Inversions, un dels organitzadors juntament amb l’Oficina Econòmica i Comercial d’Espanya a Lisboa, planteja la participació d’empreses de l’estat espanyol en dues modalitats: Alpha Package i Empresa visitant.

 

La primera modalitat, l’Alpha Package, va dirigida a startups que busquen validació de producte o un espai de mercat en què establir-s’hi. El preu per participar en aquesta modalitat serà de 660 euros per empresa i s’hi podran dirigir totes aquelles amb un valor que arribi al milió de dòlars. 

 

Aquesta modalitat oferirà gran avantatges al seus participants, com un lloc de treball a la zona de l’exposició i un perfil al Startup Search Profile de la fira per a inversors, mitjans i partners estratègics. A més, les empreses Alpha tindran l’oportunitat d’accedir a l’Investor Office Hours, a sessions de mentoratge, i al Web Summit Networking App, amb què podran realitzar contactes i cites una setmana abans de l’esdeveniment, entre d’altres.

 

Per la seva banda, en la modalitat Empresa visitant, les empreses disposaran de tarifes negociades per accedir al congrés i tindrà un preu preferent de 275 euros per persona.

 

Els interessats es poden inscriure fent clic aquí fins al 20 de juliol, data límit per registrar-s’hi.

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: