Wello, una carcassa per a smartphones que controla les constants vitals

Compartir

Cada vegada més els complements que acompanyen els smartphones o els ordinadors estan més de moda, sobretot en el sector salud. Us imagineu poder monitoritzar les vostres constants vitals directament des del vostre Android o iPhone? Això és possible gràcies a Wello.

Wello és una carcassa exclusiva per a iPhone que ens permet analitzar constants com la pressió arterial, la temperatura, els nivells d’oxigen a la sang, el pols i la capacitat pulmonar del nostre cos. La carcassa, feta de policarbonat i amb un fi aspecte que amb prou feines afegeix pes o gruix al nostre terminal, té una àmplia col·lecció de sensors. Per si això fos poc, Wello pot connectar-se a bàscules amb WiFi o diferents tipus de polseres i pulsòmetres per a prendre encara més dades del nostre cos.

Els usuaris d’Android també poden beneficiar-se d’aquesta tecnologia desenvolupada per l’empresa Azoi, encara que mentre desenvolupen carcasses específiques per als diferents mòbils amb aquest sistema operatiu haurem de conformar-nos amb un dispositiu extern amb tots els sensors de la funda per iPhone

Wello

Després de dos anys de desenvolupament, Wello arribarà al mercat aproximadament a la tardor d’aquest mateix any, així que obtinguin els permisos oportuns de la FDA nord-americana. De totes maneres, ja pots reservar-ho per uns 200 dòlars en la seva pàgina web oficial.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: