WhatsApp es converteix en operadora mòbil

Compartir

A partir d’ara, qualsevol notícia de Whatsapp és tendenciosa de ser relacionada amb la compra per part de Facebook, com les actualitzacions  o les noves funcions. I una d’aquestes que costarà saber si la xarxa social ha tingut o no alguna cosa a veure és l’acord que ha arribat per convertir-se en operadora mòbil.

WhatsApp s’ha aliat amb E – Plus , una filial de Telefónica a Alemanya, amb la intenció de comercialitzar un servei mòbil anomenat WhatsApp SIM.

whatsapp-sim-1024x705

Una de les principals particularitats d’aquesta nova operadora mòbil és que tot el tràfic de dades generat per WhatsApp no es comptabilitza en l’internet gastat. D’altra banda, WhatsApp SIM funciona amb un sistema de crèdits que es poden gastar per ampliar els límits de trucades i dades.

Pel que fa a les tarifes, es comptabilitzen en concepte de 9 cènt/min per trucades i 9 cènt/min per SMS, mentre que les dades consumides en altres aplicacions diferents de WhatsApp es cobren a 24 cèntims d’euro el mega. L’interessant d’aquesta tarifa és que encara quedant-nos sense dades d’Internet podem seguir utilitzant WhatsApp.

De moment, aquesta particular línia de negoci encetada per WhatsApp funciona únicament a Alemanya, però si té èxit és més que probable que exportin el model a altres països. Recordem que a Espanya el més semblant que tenim és Tuenti Mòbil, que ha estat una mica fracàs.

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: