Whatsapp estrenarà trucades de veu abans de l’estiu

Compartir

Jan Koum, el creador de Whatsapp i que recentment ha venut l’app a Facebook per 14.000 milions d’euros, ha presentat un dels actes més esperats del #MWC2014.

“Avui és un dia especial, ja que el 24 febrer de 2009 vam viatjar a San Francisco per donar d’alta la nostra empresa”, ha recordat el fundador de WhatsApp, que ha començat la seva intervenció amb una simpàtica frase: “Hola, em dic Jan Koum i des de fa uns dies sóc amic de Facebook “. De totes maneres, el fil conductor de la intervenció ha sigut explicar que res no canviarà pels usuaris, repetint que la publicitat no té espai a l’aplicació”. Volem mantenir-nos com una startup dins de Facebook, no gastarem diners en màrqueting i volem mantenir-nos en el mateix camí com ho havíem fet “, ha apuntat.

Però l’acte ha tingut una notícia que pocs s’esperaven, l’anunci d’oferir trucades a través de Whatsapp, com ja fa actualment LINE o Viber.

El directiu de WhatsApp s’ha mostrat avui orgullós de fer pública aquesta novetat, defensant el dret dels ciutadans a poder contactar uns amb altres d‘una manera “assequible” i “simple” aprofitant les noves tecnologies.

Etiquetes: