WhatsApp inclourà 250 icones noves

Compartir

Quantes vegades ens han faltat emoticones a WhatsApp per poder expressar un sentiment en una sola imatge? Una nova onada de emojis està a punt d’arribar de forma automàtica amb les actualitzacions de programari del sistema.

El grup de treball del consorci Unicode ha presentat recentment la versió 7.0 dels caràcters que s’utilitzen en ordinadors, smartphones i altres dispositius en tots els idiomes del món. Cada fabricant implementa els emojis cin vol, així que Google, Apple i Microsoft els faran servir al seu gust en els seus respectius sistemes operatius i apps, com Hangouts, Skype o iMessage.

1403101694181

La nova versió incorpora 2.800 nous caràcters, com ara símbols en llengües com el rus, el azerbaiyaní i el mahajaní. Però sens dubte els que més expectació estan causant són uns nous centenars de pictogrames i icones que entren dins dels coneguts emojis. Whatsapp inclourà 250 nous a la base de dades.

El nou llistat ja es pot visitar, però encara no han transcendit els dissenys definitius. A més de la ‘peineta’, també criden l’atenció el símbol de la salutació del senyor Spock (Star Trek), una casset o una “Mona Lisa ‘en miniatura.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: