Actualitzat: WhatsApp ja informa de quan el destinatari llegeix el missatge

Compartir

Quan veieu el doble “check” en color blau, això voldrà dir que el destinatari del missatge l’ha llegit.

Explicàvem fa unes setmanes que WhatsApp podria actualitzar el seu client per a introduïr la confirmació de lectura del missatge enviat, una funcionalitat de la que ja en gaudeixen altres serveis de missatgeria instantània però mancava en el popular client que lidera el mercat.

Doncs ha estat avui, a les vuit del vespre hora catalana, quan s’ha donat aquest pas. Ha estat un dels nostres redactors, l’Arnau Pallarès, qui ens n’ha informat després de veure la novetat mentre mantenia una conversa per aquest sistema.

S’havia especulat amb la possibilitat d’un triple “check”, una marca que denotés l’arribada del missatge als servidors de WhatsApp, amb el segon la seva recepció al telèfon del destinatari i, finalment, un tercer que indiqués que el missatge havia estat presentat a la pantalla del destinatari, que aquest hi havia accedit i que, molt probablement, això significava que l’havia llegit.

Captura de WhatsApp2

La doble marca a les comunicacions de WhatsApp havia donat lloc a tants dubtes per part dels usuaris (molts creïen que, amb la segona marca, s’indicava que el missatge havia estat llegit) que la mateixa WhatsApp va haver d’aclarir-ne el significat.

Així doncs, i a partir d’ara, una o dues marques grises impliquen primer que el missatge ha arribat als servidors de WhatsApp i la segona que ha estat lliurat al terminal de l’usuari i, quan aquestes es tornen de color blau, que el missatge ha estat vist pel destinatari.

En garanteix això la seva lectura? És difícil imaginar que hom presenti el missatge que li envien a la pantalla del telèfon i que no el llegeixi…

 

 

La imatge mostrada a dalt ens mostra tal com es una conversació a partir d’ara per l’aplicació de telefonia mòbil WhatsApp Messenger. Com es pot apreciar clarament, abans de les 20 hores catalanes es veia els doble “check” de color gris com fins ara, però al canviar l’hora s’ha convertit en color blau. és a dir, missatge rebut i llegit pel destinatari.

Des de les xarxes socials d’Ycom hem preguntat als nostres lectors si podien visualitzar el doble “check” blau i ens han explicat que sí, indiferentment del seu sistema operatiu, Android, iOS o Windows Phone. A partir d’ara només ens queda gaudir d’aquesta novetat aplicada i que tants usuaris sol·licitaven a la companyia.

Per tant, indiferentment del nostres sistema operatiu mòbil Android, iOS o Windows Phone si tenim la versió més recent de l’aplicació de WhatsApp Inc. podem veure el següent indiferement en converses individuals o de grups:

  • Un “check” gris: Missatge enviat i rebut pels servidors de WhatsApp però no ha arribat al dispositiu del destinatari.
  • Dos “checks” grisos: Missatge enviat i rebut per ambdós telèfons mòbils.
  • Dos “checks” blaus: Missatge enviat, rebut i llegit pel destinatari.
YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: