WhatsApp web ja està en desenvolupament

Compartir

Una de les aplicacions més utilitzades en tots els sistemes operatius mòbils sembla preparar la seva arribada a la versió web, demanda històrica entre els usuaris i desenvolupadors de WhatsApp. La popular aplicació de missatgeria va ser comprada per Facebook per una xifra desorbitada, i poc després va prometre les trucades a través de la xarxa de dades totalment sense cap cost (encara no disponibles). Per fi sembla que tenim la segona gran novetat, tot i que es tracta d’un rumor i no de cap comunicat oficial.

De moment no se sap més informació sobre com podrem utilitzar aquest servei, però sembla clar que com a mínim es podran enviar i rebre missatges mitjançant el navegador de qualsevol ordinador, a través del servei transformat a versió web i tot sincronitzat en les seves versions (tipus Hangouts o el mateix Telegram). Però més enllà d’això, no tenim informació sobre la possible relació que pugui tenir amb Facebook Messenger, la pròpia xarxa social o fins i tot amb noves altres funcions.

Com ho sabem?

Els companys d’Android World han treballat en l’últim paquet alliberat pels desenvolupadors de WhatsApp, en la beta 2.11.471 i han trobat codi amb la referència de WhatsApp Web, sessió iniciada i d’altres, el que deixa clar el que vindrà.

whatsapp-web-2

Els mateixos que han cercat informació en el paquet de dades de WhatsApp han trobat que la direcció web (web.whatsapp.com) està protegida de dalt a baix, cosa que no passa en qualsevol altre subdomini de la companyia.

Serà aviat l’arribada del servei web?

No ho sabem, el que volem és tenir-ho i poder seguir parlant i treballant amb el servei que ara mateix a Catalunya és número 1.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: