Whatsapp web ja és oficial

Compartir

Feia mesos que es parlava d’una versió web de Whatsapp, a través de captures i el codi de l’API, però fins ara només eren rumors. Avui s’ha posat en marxa la pàgina web oficial i al descobert tota la informació sobre el seu funcionament. Per poder-lo utilitzar cal tenir la nova actualització de la versió per a mòbils, que sembla que arribarà en les properes hores i esglaonadament a tots els usuaris.

whatsweb-400x365

El sistema és diferent d’altres serveis com Telegram o Line, ja que cal introduir un codi QR personal que podem obtenir des de l’aplicació mòbil. Fins aquí, poques novetats més, però els companys de El Androide Libre ens ensenyen les primeres imatges. Segons expliquen, podem tenir ja la nova versió, i per tant, utilitzar la versió web, descarregant-ne l’APK.

Sembla que el disseny és molt semblant a la versió mòbil, minimalista i fins i tot amb tics de material design. Cal destacar també el nou color verd corporatiu, allunyat del fosc que hem vist fins ara, més elèctric i brillant. Què us sembla?

whatsapp-web1

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: