Wibbu, l’app perfecte per aprendre anglès

Compartir

Amb les noves tecnologies de la informació i la comunicació, es compten per desenes els nous mètodes que cada dia ens prometen reforçar el nostre anglès. Estem segurs que poca gent s’ha deixat enganyar per aquesta paraules màgiques, però, quin és el truc per aprendre un idioma? Segurament passa per la motivació, l’esforç i la constància.

Amb aquests tres objectius neix Wibbu, una iniciativa molt interessant que presenta una fórmula revolucionaria. Anglès dissenyat per espanyols i per a espanyols, que detecta i corregeix els errors més comuns entre les persones que parlem aquesta llengua.

El seu funcionament és molt senzill, practiquem el nostre listening, speaking, writing i reading a través d’exercicis simples i interactius: des de posar en ordre una sèrie de paraules, passant per imitar un so o traduir frases.

Ho podeu veure en el seu vídeo promocional.

Tot això amb una atractiva interfície que facilita l’experiència d’usuari. A més a més l’app disposa d’un sistema de gamificació per medalles, segons les lliçons completades i els nivells que anem ampliant.

Els seus creadors són dos joves emprenedors espanyols que van decidir provar sort al Regne Unit i l’app està tenint força èxit a Espanya i l’Amèrica Llatina: ha rebut el suport dels mitjans de comunicació i també ha estat guardonada amb diversos premis

Wibbu actualment està disponible de forma gratuïta per iOs i pròximament per Android. Us animeu a provar-ho?

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: