Wiko aposta per un sistema de triple càmera per al seu flagship View 3

Wiko View 3
Compartir

La marca francesa continua la seva expansió, aquest cop fent el salt per sobre de l’oceà i aterrant als Estats Units. I, per a l’avinentesa, Wiko ha renovat el seu logotip corporatiu i ha presentat les dues cares de la seva moneda flagship, el View 3 i el View 3 Pro.

El nou Wiko View 3 busca millorar l’anterior generació, la del Wiko View 2, en dos aspectes clau: la càmera (amb un sistema de triple lent), la bateria, donant per descomptat que el rendiment i la pantalla milloren a cada nova generació.

Un sistema de càmera principal de triple lent amb sensor Sony

Wiko ha equipat el View 3 amb el sensor IMX486 de Sony de 12 Mpx i una mida de píxel de 1,25 micròmetres. La càmera principal es complementa amb un gran angular de 13 Mpx i una obertura de camp de 120 graus FOV, i una càmera de profunditat, de 2 Mpx en el View 3, i de 5 Mpx en el 3 Pro

Pel que fa a la càmera frontal de selfies, disposa d’un sensor de 8 Mpx en el Wiko View 3, i del doble en el View 3 Pro, el qual empra la tecnologia de combinació de quatre píxels en un de sol per treure el màxim rendiment en condicions de poca il·luminació.

Quelcom imprescindible a l’apartat fotogràfic dels smartphones avui dia és el concurs de la intel·ligència artificial per millorar el resultat de les fotografies, suggerint a l’usuari canvis de mode d’escena, o bé canviant de manera automàtica i desatesa els paràmetres de presa de la imatge. I, en el cas que ens ocupa, tant el Wiko View 3 com el seu “germà gran” també inclouen aquesta funcionalitat.

La inclusió de l’assistent de Google ens permet, a més, fer-nos selfies o gravar vídeo sense haver de tocar la pantalla.

Pel que fa a la bateria, aquesta és de 4.000 mAh, de capacitat considerable doncs, però a més compta amb un microxip i un programari optimitzats, de manera que l’autonomia s’allarga per dues bandes: més capacitat, menys consum.

Diferències entre models

El Wiko View 3 es presenta amb una configuració de 3 GB de memòria RAM i 64 GB d’emmagatzematge intern, mentre que el Wiko View 3 Pro disposa de 6 GB de RAM, i 128 GB d’emmagatzematge. Ambdós són ampliables mitjançant targeta microSD amb un màxim de capacitat de 256 GB.

La pantalla també canvia, essent de 6,26” en el model View 3 i amb resolució HD+, mentre que en el View 3 Pro és de 6,3” amb resolució FHD+.

La peça central de qualsevol dispositiu electrònic, que és el microprocessador, també varia segons model, malgrat que en tots dos casos està signat per Mediatek: un Helio P22 en el cas del View 3, i un Helio P60 en el cas de la versió professional, ambdós amb vuit nuclis.

Ambdós executen Android Pie, disposen de desbloqueig per lectura de l’empremta dactilar o bé per reconeixement facial, i en el cas del View 3 Pro tenim connectivitat sense fins fils NFC i un port USB-C.

Guillem Alsina
Etiquetes: