Wiko et dóna 30 € per passar-te a 4G

Compartir

La fabricant europea ofereix el descompte en els seus models amb connectivitat 4G per afavorir-ne l’adopció.

Tot i que ja fa temps que gaudim, a gairebé tot arreu, de la tecnologia de connectivitat 4G, no tothom disposa d’un terminal capaç d’aprofitar-la i connectar-se a les velocitats que la quarta generació proporciona.

És per això que, coincidint amb l’inici de la primavera, Wiko ha posat en marxa una promoció de descompte per valor de 30 euros per a aquells consumidors que vulguin adquirir un smartphone de la marca amb capacitat 4G, sota el nom de ReembolsOH.

Els models de Wiko que compleixen amb aquesta condició són els Fever, Highway Star, Highway Pure i RIDGE 4G.

El descompte serà efectuat com un reemborsament en efectiu per valor de 30 euros. Per aconseguir-lo, i un cop adquirit el terminal, caldrà inscriure’s al lloc web de la promoció adjuntant una imatge del tiquet de compra del telèfon Wiko que hàgim escollit, una operació que ens donarà com a resultat un document de validació que haurem d’imprimir.

En aquest document hi enganxarem el codi de barres i IMEI que trobarem a la caixa del terminal que hem acabat d’adquirir, li farem una fotografia al conjunt que enviarem a Wiko.

Com que haurem d’indicar un número de compte bancari, el reemborsament dels 30 € serà realitzat mitjançant una transferència. La campanya està en marxa des del passat 15 d’abril, i s’estendrà fins al 15 de juny.

Guillem Alsina
Etiquetes: