Wiko presenta phablet reversible

Compartir

Tant li fa com agafis el telèfon, si del dret o del revés, ja que podràs respondre a una trucada en qualsevol dels dos sentits.

No us ha passat mai d’agafar el telèfon per respondre a una trucada i haver-lo de girar perquè l’heu agafat per la banda que no tocava? Doncs Wiko vol posar punt final a aquest problema per als qui més el pateixen.

I ho fa amb el ROBBY, un nou phablet (pantalla IPS HP de 5,5 polzades construïda amb tecnologia Full Lamination) amb processador de quatre nuclis funcionant a 1,3 GHz i 1 GB de RAM (potser el paràmetre més escàs per a un terminal modern com aquest).

Però el punt fort d’aquest nou smartphone és, sens dubte, la inclusió de micròfons duals i un sistema de so Auro-3D envoltant que permet que, agafem com agafem el telèfon, puguem escoltar la veu de qui ens parla i respondre-li.

Pel que fa al programari, incorpora la darrera versió d’Android, la 6.0 Marshmallow, sobre la qual s’executa la Wiko UI, la interfície personalitzada de la companyia.

Com la majoria de terminals de la gamma d’aquest fabricant, el ROBBY és un telèfon dual-SIM, el que vol dir que hi podem usar dues targes SIM simultàniament.

Una càmera principal de 8 Mpx, un flash per a la càmera frontal per tal que les selfies surtin el millor possible, i una bateria de 2.500 mAh completen, a grans trets, la dotació de maquinari d’aquest dispositiu.

Guillem Alsina
Etiquetes: