Wiko renova la seva gamma amb set llançaments

Compartir

La companyia europea viu un moment dolç, escalant posicions en el mercat interior i també saltant fora del vell continent.

Wiko és una marca nascuda a França (i, més concretament, a Marsella), però amb vocació europea, pel que no es defineixen a ells mateixos com a “francesos”, si no que, tot aplegant treballadors de tot el vell continent, si se’ls pregunta, ho fan amb la paraula “europeus”.

Dirigeixen els seus terminals a un segment de públic que vol buscar una qualitat semblant a la de les grans marques però gastant una fracció del preu que pot costar un flagship d’una de les grans companyies fabricants, buscant una línia de disseny propi que els diferencii de la competència.

Amb aquestes premises, i a banda de celebrar el seu cinquè aniversari com a marca, Wiko ha volgut llançar, en el Mobile World Congress de Barcelona, uncomplet ventall de terminals dirigits a tots els públics, que repassem tot seguit.

Wiko B Kool

Microprocessador de quàdruple nucli, 512 MB de memòria RAM, 8 GB d’emmagatzematge amb slot microSD, i pantalla de 4 polzades per al petit (i econòmic) de la gamma.

Wiko_b_Kool

Wiko Fever Special Edition

Aquest terminal busca ser una proposta trencadora en matèria de disseny, amb acabats de tela, fusta o metall amb els que Wiko crea noves textures, i funció glow.

La versió d’Android que l’equipa és la 6.0, disposa de connectivitat 4G i, de la mateixa manera que el Fever “normal”, també doble SIM. Un microprocessador de vuit nuclis, 3 GB de memòria RAM i 32 GB d’emmgatzematge intern completen la configuració d’aquest potent smartphone.

La bateria és de 3.200 mAh, més capacitat que els 2.900 del model “normal”. La resta de la configuració és idèntica.

Wiko_Fever_Special_Edition

L’edició especial brilla en la foscor, com podem veure en les imatges. El material del qual estan fetes les vores li permet donar-li un efecte… festiu?

Wiko K Kool

Amb les mateixes característiques tècniques que el B Kool, aquest exemplar munta una pantalla de 5 polzades.

Wiko_k_Kool

Wiko Lenny 3

Torna un clàssic de la casa, amb la seva tercera generació. Amb processador de quàdruple nucli, pantalla HD de 5″, càmera principal de 8 Mpx i frontal de 5, 16 GB d’emmagatzematge, slot microSD, 1 GB de RAM i bateria de 2.000 mAh.

Wiko_k_Lenny_3

Wiko S Kool

El “top” de la gamma Kool, amb 1 GB de RAM i pantalla de 5,5 polzades.

Wiko_s_Kool

Wiko Tommy

Un tot-terreny que es pot ajustar a les necessitats d’un ampli espectre de consumidors: micro de quàdruple nucli, 1 GB de RAM, 8 GB d’emmagatzematge intern ampliables mitjançant tarja microSD, i compatibilitat 4G.

Wiko_Tommy

Wiko U Feel

Equipat amb Android 6.0, disposa d’un lector d’empremtes que ens permet desbloquejar el terminal i emprar certes funcionalitats com els pagaments segurs, sempre i quan el programari també suporti l’ús d’aquest tipus de sensors.

És un sensor de segona generació, que permet escanejar els cinc dits de la mà, tot assignant funcionalitats diferents a cadascun d’ells.

És un terminal de gamma mitjana, amb un preu en consonància, que proporciona 4G, disposa de microprocessador de quàdruple nucli, 16 GB d’emmagatzematge intern, 3 GB de RAM, doble SIM, i càmeres principal i secundària de 13 i 5 Mpx respectivament. La davantera també munta un flash.

La pantalla és de 5 polzades.

Wiko_U_Feel

Wiko U Feel Lite

La configuració bàsica és molt semblant al model anterior, només que amb 2 GB de RAM, 16 GB d’emmagatzematge i càmeres de 8 i 5 Mpx respectivament.

Wiko_U_Feel_Lite

Guillem Alsina
Etiquetes: