Windows 10: aquest és el nostre especial

Compartir

Un llançament tan important comporta molta informació, dispersa entre diversos articles, pel que us n’hem preparat un índex.

El llançament d’un nou Windows no és qualsevol cosa, no en va el 90% dels ordinadors d’escriptori del món estan governats pel sistema operatiu de Microsoft. I si deixem de banda comparacions odioses amb la seva competència i picabaralles tècniques, és sempre una referència.

És per això que, en l’albada d’una nova època per al Windows, amb la sortida al mercat de la nova versió, hem volgut començar per fer una repassada a les novetats que incorpora el Windows 10.

Una de les coses que més ha sorprès de la nova versió és que hom s’hi pugui actualitzar gratuïtament, i alguns encara no s’ho creuen. És per això que hem volgut aclarir dubtes explicant els detalls de l’actualització a Windows 10.

Com que el sistema operatiu és únic però d’ell -i com ja és habitual- Microsoft n’ha fet diversos paquets, hem volgut aclarir conceptes explicant les diverses edicions de Windows 10.

Si, com hem dit abans, el sistema operatiu de Microsoft és una part molt important de la història de la microinformàtica, no hem volgut deixar de donar un cop d’ull a l’evolució històrica del Windows, des de la versió 1.0 fins a l’actual 10, i ho hem fet d’una manera amena, en forma d’infografia.

Finalment, us deixem amb algunes referències als articles que en el passat hem dedicat a Windows 10:

Guillem Alsina
Etiquetes: