Windows 10 arribarà a XBOX a partir del 12 de novembre

Compartir

Quan Microsoft va fer la presentació de Windows 10, ho va fer amb la promesa de ser el sistema operatiu que portés a la convergència de tots els seus dispositius amb un sol sistema operatiu. Doncs tal i com ha publicat XBOX al compte de Twitter oficial, això es veurà a partir del 12 de novembre.

Aquesta actualització, incrementarà l’eficiència de la màquina i en millorarà la seva velocitat, fet que permetrà executar diverses funcions a la vegada sense que s’hagi de tancar cap joc o aplicació per a poder fer accions tant senzilles com convidar a un amic a la partida.

També s’ha anunciat que hi haurà compatibilitat amb diversos jocs de XBOX360, toc i que encara no s’ha especificat quins seran de moment, ja que Microsoft segueix treballant per portar tots els jocs i fer-los compatibles amb la versió més nova de la consola.

També es preveia la inclusió de Cortana, l’assistent personal de la companyia, tot i que haurem d’esperar fins al 2016 per veure-ho de forma oficial.

Ara per ara, les úniques persones que podran provar l’assistent a la consola, són els que formen part del programa de previews que té la companyia, paral·lelament al que té per als  PCs i telèfons intel·ligents.

Què n’opineu? En teniu ganes de provar totes les novetats que ens oferirà Windows 10 a la consola i gaudir de la convergència amb els altres dispositius?

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: