Windows 10 permetrà un mode d’extracció ràpida de hardware

windows-10-mode-rapida-extarccio-hardware
Compartir

Cada vegada que introduïm una memòria USB o un disc dur al nostre ordinador amb sistema operatiu Windows, se’ns recomana que els retirem sempre de forma segura. Una espècie de Pep Consciències cibernètic que pretén assegurar-nos que no es quedessin dades sense escriure en la unitat externa per treure el cable abans d’hora.

No obstant això, els dies d’aquest missatge estan comptats. Recentment, la companyia ha donat a conèixer que, a partir de la seva pròxima actualització, ja no tornarà a mostrar aquest missatge. I no perquè s’hagi rendit davant els milions d’usuaris que decideixen extreure el seu USB sense seguretat, sinó per un canvi en la configuració inicial.

Del mode ‘Millor Rendiment’ al mode ‘Extracció ràpida’

Fins avui, Windows 10 gestionava les unitats externes USB mitjançant el mode ‘Millor Rendiment’ de forma predeterminada. Una manera, que usava la caixeta d’escriptura de Windows 10 per a evitar que es perdés informació, que requeria a l’usuari que extragués unitats externes de forma segura per a evitar arxius corruptes i fins i tot errors d’escriptura en la unitat.

No obstant això, des de fa anys, el sistema operatiu també treballa amb una segona manera, conegut com a ‘Extracció ràpida‘, que no compromet la seguretat del dispositiu. Un mode, que no és tan segur com l’anteriorment citat, però que ens permetrà extreure l’USB o el disc dur sense la necessitat de fer-lo amb seguretat.

Així pots canviar de mode

A partir de la pròxima actualització, la 1809 tal com ha donat a conèixer la companyia, la manera ‘Extracció ràpida’ serà el predeterminat. Per tant, no ens tornarà a aparèixer aquell molest missatge que ens convida a extreure l’USB o el disc dur de forma segura. No obstant això, aquells que vulguin recuperar la manera ‘Millor rendiment’ per la seva seguretat, encara podran fer-lo.

Per a això cal acudir a:

  1. Administrador de dispositius
  2. Unitats de disc
  3. Unitat USB
  4. Propietats
  5. Directives.

Una vegada allí, tan sols hem de decantar-nos per un dels modes per a establir-ho com a opció preferent. D’aquesta manera, podrem usar una configuració més segura (Millor rendiment) o decantar-nos per una més ràpida (Extracció ràpida).

Etiquetes: