Windows 10 per a smartphone disponible la versió preliminar

Compartir

Ja portem temps amb la versió de prova de Windows 10 disponible per a ordinadors i ara arriba el que més espera la gent, la versió de Windows 10 per a dispositius mòbils, smartphone’s.

Ho acaba de fer oficial la mateixa Microsoft, la qual també ha acompanyat el comunicat amb el llistat de dispositius compatibles (Lumia 630, Lumia 635, Lumia 636, Lumia 638, Lumia 730, Lumia 830) amb aquesta versió preliminar.

Aquesta versió per a mòbils porta amb ella moltes novetats i gairebé totes relaciones a compartir la mateixa plataforma en comú, amb Windows 10 per a ordinadors i el núvol de Microsoft. Com diuen a Google, un compte per a governar-ho tot.

La part que trobem més atractiva és la que per una vegada Microsoft ha creat un codi que permet als desenvolupadors crear aplicacions universals, el que tradueixen com a aplicacions per a totes les dimensions de pantalles. Treure la versió preliminar aportarà a Microsoft moltes més proves per part d’usuaris avançats o de desenvolupadors que podran provar la seva aplicació d’una manera més tranquil·la i exhaustiva i així, el dia que Microsoft alliberi la versió final, tindrem totes les aplicacions sense cap tipus d’excusa.

Instal·la Windows 10 per a dispositius mòbils

Fàcil. Instal·lar la versió preliminar de Windows 10 té pocs passos. Hem d’estar registrats al programa Windows Insider i instal·lar una aplicació en el nostre dispositiu. Després hem d’esperar a que s’autoritzi l’actualització.

Penseu que instal·lar la versió preliminar de Windows 10 aportarà millores al vostre dispositiu i també inseguretat i diferents errors, penseu que provareu una versió de prova de la nova Windows 10 per a dispositius mòbils.

També podeu trobar l’anàlisi de dalt a baix de la versió preliminar de Windows 10 per a ordinadors del company Guillem Alsina.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: