Windows 9 arribarà a l’abril de 2015

Compartir

Segons diferents rumors i filtracions, se sap que Microsoft ja està treballant en un nou sistema operatiu, ens referim a Windows 9, conegut sota el nom en clau “Threshold”, amb diferents actualitzacions i modificacions en la interfície. S’espera que aquesta nova versió que Windows aparegui al mercat aproximadament a l’abril de 2015, però encara no hi ha res confirmat.

El nou sistema operatiu Windows arribaria precedit d’una actualització a Windows 8.1 el 2014, començant amb un Service Pack al qual han denominat Update 1 ( GDR1 ). Diferents filtracions apunten que Microsoft pretén revelar multitud de dades en l’esdeveniment BUILD 2014 organitzat a San Francisco  concretament a l’abril de 2014, però han afirmat que no hi haurà encara versions preliminars del sistema operatiu, ja que encara no es troba prou desenvolupat.

windows_9_wallpaper

Windows ” Threshold ” presentarà multitud de novetats força interessants, començant per la seva interfície, integrarà Metro 2.0. Aquesta nova opció permetrà organitzar finestres amb la capacitat d’acoblar fins a dos aplicacions en un mateix escriptori.

S’espera que es realitzin tres versions preliminars abans del llançament oficial de Windows 9, però es desconeix si aquestes es llançaran públicament al mercat com va passar amb Windows 8. El més probable és que les versions públiques comencin a aparèixer per als usuaris sobre la tardor de 2014 i la versió final a l’abril de 2015. Haurem d’esperar al BUILD 2014 per conèixer més sobre aquest nou sistema

Últimes entrades de Arnau Sanz Ardanuy (Veure'ls tots)
Etiquetes: